WRAN NK 2019

13 juni 2019

Het WRAN NK 2019 ‘The Dutch Open’ wordt van 20 t/m 23 juni verreden op Hippisch Centrum de Bergen in Wanroij. Jan Boogaerts en Mijme Heikens zijn de juryleden tijdens dit NK.

The Dutch Open is traditioneel een meerdaagse show waarin alle onderdelen worden uitgeschreven in de levels L4 t/m L1.

Deelnemers kunnen per onderdeel, in hun eigen level, kampioen worden van Nederland. Voorwaarde is wel dat er tenminste 3 combinaties moeten deelnemen aan een onderdeel. Het Nederlands Kampioenschap is een A-show en hierop kunnen ook punten worden verdiend. Deze punten worden vermenigvuldigt met een factor 2.

Tijdens de showavond op vrijdag en zaterdag kunnen de ruiters en toeschouwers genieten van de speciale onderdelen zoals The Trail Special – Logs and Letters, Team Relay Race, Freestyle Reining, The Oldtimer Challenge en een drietal WEM onderdelen (Western Pleasure, Ranch Riding en Reining). Ook wordt opnieuw de WRAN Team Challenge uitgeschreven.

De entree voor bezoekers is gratis. U kunt op de tribune zitten en er wordt gezorgd voor een goede catering zodat het genieten van de prestaties van de ruiters gepaard kan gaan met een lekker hapje en/of drankje.

Bron: WRAN