WesternHorseWorld binnenin Paard&Spul!

2 april 2009

Vanaf heden verschijnt de Western Horse World binnenin het blad Paard & Spul. Het voordeel hiervan is dat hij bij de westernpunten blijft liggen, maar daarnaast ook bij de Paard & Spul verspreidingspunten. Door de veel grotere oplage, bereiken we op deze manier bereiken de gehele paardensector, waar nog heel veel potentiële westernruiters tussen zitten.

Paard & Spul verschijnt 11 x per jaar en is een onafhanklijk gratis verspreid full colour A3 formaat paardenblad met een oplage van 38.000 exemplaren verspreid over ruim 600 verspreidingspunten door heel Nederland en de grensstreek van België. Naast deze oplage gaan wij maandelijks met een extra oplage naar een aantal zowel landelijke als regionale evenementen. Voor lezers die Paard & Spul elke maand thuis willen ontvangen hebben wij de mogelijkheid abonnee te worden.
 
De Western Horse World is een gratis verspreid full colour A3 formaat paardenblad en komt vier keer per jaar uit, met een oplage van 5000 exemplaren verspreid over ruim 100 verspreidingspunten door geheel Nederland en de grensstreek Vlaanderen. Leuke items en nieuwtjes op het gebied van westernrijden en verenigingen staat hierbij centraal.


 


Bijkomend voordeel is ook de extra oplage op evenementen!!