Wennekers Reining Tryout

10 maart 2012

Een nieuwe vereniging is opgestaan! In navolging van, en met medewerking van de Schietberg Reining organisatie hebben een groep vrijwilligers gemeend deze reining oefen wedstrijden ook te moeten organiseren in het westen. Uit deze brainstorm is de Wennekers Reining Try-out geboren.

De Vereniging Wennekers Reining Try-out stelt zich ten doel om de reiningsport als breedte- en recreatiesport te bevorderen. Om dit doel te verwezenlijken organiseert de vereniging een aantal Reining Try-outs per jaar op de niveaus beginner, amateur en open.


Deze klassen zullen worden verreden onder de reglementen van National Reining Horse Association (NRHA). De vereniging is er één zonder winst oogmerk, derhalve zal de opbrengst van elke try-out worden geschonken aan een regionaal goed doel.


 


Reining oefen wedstrijden met als bedoeling een ieder de kans te geven op een mooie locatie met een goede bodem reining ervaring op te doen cq de paarden en ruiters voor te bereiden op het *echte werk* met als inzet het goede doel.


 


Met medewerking van de deelnemers willen wij hier een terugkerend evenement te maken met minimaal 4 try-outs per jaar.


 


Agenda:


 


26 mei – Staat in het teken van Stichting Paarden Opvang Amsterdam


14 juli


15 september


10 november


 


Klik hier voor meer informatie.