Welkom Equitrain

30 december 2017

We heten Equitrain welkom als adverteerder op Westerntoday! EquiTrain doet aan training/coaching/consultancy/sales rond paarden en is een samenwerking van Frank Wollants en Wouter Van Opstal.

Wouter Van Opstal is eigenaar van de Pandhoeve in Baal/Tremelo en voorziet hiermee in een fantastische Western-accommodatie met Reining bodem.  De recreatieveling evenals de klassieke ruiter kan hier zijn weg vinden. Wouter is verder ook gepassioneerd Reining ruiter en fokker van kwalitatieve Reining paarden voor verkoop. Samen met de expertise van Frank Wollants geven ze de paarden de beste kans op een gezonde en succesvolle Reining carrière.

Frank Wollants is reining trainer en al 20 jaren succesvol actief in de Reining sport en bijna 15 jaar professionele paardentrainer/coach. Met een ton aan ervaring en theoretische kennis, die trouwens met de dag verder aangroeit, is hij gespecialiseerd in het verlenen van consultancy, zitlessen, wedstrijdbegeleiding, trainen, zadelmak maken en oplossen van problemen.

Frank Wollants was o.a. Breeders Futurity SBH Open finalist, meervoudig money earner op internationale wedstrijden, NRHA LTE +5.000$, KBRSF zilveren medaille winner, VLP Young Horses gouden medaille winner etc.

Diepgaande kennis rond de leertheorie en dan de unieke mix van degelijk grondwerk, klassieke accenten en Reining, maken dat paarden optimaal voorbereid worden op een lang en competitief leven. Ook biedt dit vaak de oplossing voor hardnekkige gedragsproblemen. Grondwerk is voornamelijk geinspireerd door Clinton Anderson, Andrew McClean en de TRT methode. Reining dan weer door lessen en clinics van Lynda Adlof, John Slack, Craig Johnson, Andrea Fappani, Gennaro Lendi, Bernard en Ann Fonck-Poels, om er maar enkele te noemen.

Klik hier voor de website van Equitrain. 

Bron: Equitrain