Wederom spannende finale Breeders Futurity

14 oktober 2018

Gisteravond is de finale van 4-jarige Non Pro en Open Breeders Futurity 2018 verreden. De Level 4 Open finale is uiteindelijk gewonnen door de Italiaanse Gennaro Lendi met Colonels Dancing Gun met de score 231! Ann Fonck en Cira Baeck eindigden ook in de top 5 van de level 4. Petra van Ede heeft de Level 1 Open Futurity gewonnen met Cee U In Tinseltown!

Ann Fonck stond een tijdje bovenaan met Gunners Specialolena (eig. D. Dalla Gassa) met de score 227,5. Ze moest uiteindelijk Dominik Reminder met Call Me Mr Voodoo en Gennaro Lendi met Colonels Dancing Gun voor laten gaan.
Drie combinaties reden een 226,5 en werden daarmee gedeeld 4de; Cira Baeck met Shine Flashy Shine (eig. CS Ranch), Rudi Kronsteiner met HA Handsome Harry (eig. Bernice Engel) en Ann Fonck met Spook N Ruffles (eig. B. Steiner).

Petra van Ede heeft met Cee U In Tinseltown (eig. Gisela Haas) een mooie 221 gereden in de finale. Door een struikel van haar merrie had ze helaas enkel de level 1 finale behaald, maar die heeft ze uiteindelijk wel gewonnen! Net als de andere Belgische ruiters een hele goede prestatie.

In de Non Pro finale zagen we Suzanne Scharroo met twee paarden aan start. Met Topsail Wimp BB reed Suzanne een 215 en daarmee werd ze gedeeld 3de in Level 4. Met Shortyslittlestep BB reed ze helaas een 0-score. Ook Piet Mestdagh reed helaas een 0-score met RS Skype Blue in de finale.

Klik hier voor de volledige resultaten.