Wederom mooie medailles op Q17

7 oktober 2017

In de halter klassen voor de merries zijn ook wat Nederlandse / Belgische combinaties in de prijzen gevallen. Zo gingen Dagmar Lambrechts, Christel Poels, Dikke Verduin de Mol, Yvette van Bekkum en Sarah de Weerd met medailles naar huis.

Dagmar Lambrechts won de bronzen medaille in de Two Year Old Mares Open met Blessed To Be Yours. En voor Christel Poels was er een zilveren medaille in de Aged Mares Open met Potential Machine. In de Aged Mares Amateur won eigenaar Ludo Cools de bronzen medaille met Potential Machine.

Dikke Verduin De Mol won de bronzen medaille in de Three Year Old Mares Amateur met DM May Invitation. Yvette van Bekkum won met Every Day A Hot Step de zilveren medaille in de Yearling Mares Amateur.

In de Showmanship at Halter Amateur finale greep Frederique de Kousemaeker met AAW Krymsums Legacy net naast de medailles, maar eindigden op een mooie 4de plaats. In de Western Horsemanship finale pakte deze combinatie de 6de plaats.

Sarah de Weerd pakte op vrijdag met Blacks Western Boy weer een zilveren medaille in de Two Year Old Geldings (eig. Marjo Kriboo).