Tweede dag DRHA Spring Slide

16 maart 2019

De tweede dag van de DRHA Spring Slide is vrijdag van start gegaan met de Novice Horse Open klasse. Deze is gewonnen door de Duitse Emanuel Ernst met Royal Peekster BB, score 72. Lydia Leiphertz-Baumgarten werd mooi tweede met Chocolate Be Great, score 71,5.

De Snaffle Bit Open klasse is geëindigd in een Co-Championship. Kristiaan Hermus reed met Wimpys Little Magnum (eig. Doug Milholland) een 142. Ook Emanuel Ernst reed deze score met SR Wimpys Littlewhiz (eig. Stefanie Orth).
Twee combinaties reden een 141 en deelden de derde plaats; Emanuel Ernst met I AM Charlie (eig. Jacqueline Seger) en Petra van Ede met Zannatrashya (eig. Susanne Duiker).

De Snaffle Bit Non Pro klasse is gewonnen door Elena Lagendijk met Customized Whiz, score 137,5. Suzanne Scharroo werd tweede in deze klasse met Shortyslittlestep BB, score 136.

In de Para Reining Grade 3 kwamen twee combinaties aan start. Franca Vos reed een 65,5 met Free Spirit. Richard Moeskops reed helaas een 0-score met WR Red Herodynamic.
In de Para Reining Grade 4 kwamen ook twee combinaties aan start. Wout Gooskens reed met Little Lenas Diamond een 66,5. Roy Jaspers reed met Steppaniac Jac een 64.

De Limited Non Pro met meer dan 60 combinaties is gewonnen door  Deley van Aalderen met Justbhgreateinstein, score 71. Twee combinaties reden een 70,5 en deelden de tweede plaats; Gina de Pauw met Exxcaliber en Liza Groot Severt met Its Five To Midnight.

De laatste klasse van de dag was de Prime Time Non Pro en deze is gewonnen door Wolfgang Becker met Cromed Sugar, score 70,5. Desiree Borger reed met Docs Lil Gun een 70 en werd daarmee mooi tweede.

Klik hier voor het programma en de startlijsten / livescoring. 

Klik hier voor de livestream van 16 maart 2019