Succesvolle show op Flanders Horse Expo

25 februari 2018

Afgelopen weekend heeft NRHA Belgium haar eerste wedstrijd georganiseerd tijdens de Flanders Horse Expo in Gent. Het was een volledig programma met een CRI*** en een Open & Non Pro Trophy.

Zoals eerder gemeld wist Rieky Young de CRI*** op haar naam te schrijven met Hang Ten And Shine (eig. Christine Brazeau). In de Open Trophy liet ze weer zien dat ze in topvorm is en met wederom de score 146,5 werd ze derde. Een knappe prestatie.

De highscore van de show staat op naam van Ann Fonck met de merrie Spook N Perla (eig. Golden Paint Ranch). Met de score 147,5 wonnen ze de Open Trophy.

Cira Baeck pakte de tweede plaats in de Open Trophy met Wimpys Cute Tune (eig. Chanay Sky Management), score 147. Deze combinatie werd ook tweede in de CRI*** met de score 144.

Dries Verschueren kwam dit weekend aan start met de hengst Smart N Sparkin. Ze wisten de Non Pro Trophy te winnen met de score 143,5.

De Intermediate Open kwam met de score 145 op naam van Jeremy Vandenabeele met Topgun Showtime (eig. Juliana Szoke). De Intermediate Non Pro is gewonnen door Minou Geurts met Frozen Tropical, score 68.

Bekijk hieronder de filmpjes van de drie showdagen. Bekijk ook alle winnaars van elke klasse. Klik hier voor de volledige uitslagen.