Slechte reining bodems zijn verleden tijd!

2 april 2009

Twee Nederlandse leveranciers zijn op de markt gekomen met speciale sleepmachines voor de reiningbodem. Een goede bodem is een ‘must’ voor elke reiningruiter, maar lange tijd was het moeilijk om aan een goede sleepmachine te komen. Maar dat lijkt verleden tijd. Henry Wijdeven brengt de Admiral Serie op de markt en Arthurs Western Store de Groundmaster.

Arthurs Westernstore komt met de Groundmaster op de markt. De Groundmaster is de ultieme sleep voor de reining arena, maar de groundmaster is ook voor ieder ander type bodem en rijhal geschikt. De groundmaster is te verkrijgen in 3 verschillende breedte uitvoeringen en is een onmisbaar stuk werktuig voor iedere sportstal. Voor de Benelux is dit geweldige systeem exclusief te verkrijgen bij Arthur\’s western store.


Voor meer informatie verwijzen we u door naar Groundmaster of kunt u contact opnemen met Arthur\’s western store.
Henry Wijdeven is op de markt gekomen met de Admiral Serie. Henry heeft na vijf jaar van gesprekken , zonder resultaat , met Kiser uit Amerika de knoop doorgehakt en is de sleepmachines zelf gaan produceren. Henry heeft al een Admiral Top Line geleverd aan Paul Verhulst welke is gevestigd op de Shenoah Ranch (België) en waar Tom van Eyck traint. De topline is een kwalitatief hoogwaardige sleep . De Kiser dragmaster is als uitgangspunt genomen en waarnodig zijn er verbeteringen aangebracht. Zo is de gehele trekconstructie rechtstreeks aan het basisframe gemaakt en zijn de pennen met dubbele moeren toch instelbaar maar goed geborgd. Het geheel is gespoten in een 2 componenten lak . Ook is de Admiral Top Line , net als de Kiser , voorzien van een frontschaaf welke vanuit de tractor is te bedienen. Dit is ideaal om de boden goed te kunnen egaliseren . Als optie is ook een laser voor deze machine leverbaar.


Nog deze maand volgt de Rawhide Ranch, de thuisbasis van Ann en Bernard Fonck,  met de Admiral Slider. Als uitgangspunt is de Kiser Edge gekozen ook hier hebben ze enkele verbeteringen aangebracht. Zowel het onder- als het bovenmes gemaakt van Hardox staal . Dit is staal met een zeer grote slijtvastheid. Er is ook een watersysteem leverbaar voor de Slider. Een tractor van 30 PK is al voldoende om de Slider te trekken. 
De Admiral drags worden geleverd met één jaar volledige garantie op de gehele constructie!!!


 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henri Wijdeven Peelstraat 22 , 5425 EG Boekel , tel.nr. 0653411436