Schietberg Reining competitie groot succes

19 december 2011

De eerste editie van de Schietberg Reining competitie was een groot succes! De opkomst was fantastisch, de sfeer super en de organisatie liep gesmeerd.

De beginnersklasse is gewonnen door Dominique Geheniau met Whizaway Shine, 2e werd Eppy Indri met ND Diamond Star en 3e Bo Peters met Royal Tuckers King.


 


De  Freestyle klasse was een waar spectakel, de deelnemers hebben zich flink ingespannen om mooie proeven te laten zien… en met succes! De klasse werd gewonnen door superwoman Zoey Kant die met haar paard It\’s Dun Time (superman) een score van 73 neerzette! Tweede werd Dominique Geheniau met Whizaway Shine, zij reed samen met bruid Daphne van den Heuvel en haar Yukatan. Koos de Rooij werd 3e en Marqit Meijman behaalde de 4e plaats.


 


Yoni van den Broek met Nics Smoking Gun en Bo Peters met Royal Tuckers King hebben met een score 68 een gedeelte eerste plaats behaald in de amateursklasse. Derde werd Renee van de Ven met CN Mififorever.


 


De open klasse is gewonnen door Miriam Gensicke met Pinefootworks Cash, score 69. Tweede plaats voor Anky van Grunsven met Whizashiningwalla BB, score 65,5.


 


De eerste show zit er op. Inschrijven voor de wedstrijd van 14 januari? Stuur een mail met de gegevens van je paard (naam, leeftijd, geslacht), je eigen gegevens en de klassen (beginner/amateur/open) waarin je wilt starten naar schietbergreining@upcmail.nl! Houd bij de klassen rekening met de klasse waarin je \’normaal\’ rijdt. (Als je bij de DRHA niet meer in de GAG mag starten, start dan bij ons ook in de amateur ipv de beginners zodat ECHTE beginners ook een goede kans op een prijs hebben!)


 


Inschrijven kan tot 6 januari! Doe mee en ride4energy!


 


De volledige uitslagen zijn vanaf 20-12-2011 HIER te vinden.


 


Bron: Schietberg Reining