Rieky Young schittert op Italiaanse Derby

20 mei 2012

Rieky Young reed gisteren in de finale van de Open Italiaanse Derby een mooie proef met Wimpys Little Tejano (eig. The Brady Bunch). Ze kregen een 218,5 en wonnen de level 2 én 3 Derby! Level 4 is gewonnen door de Italiaanse Massimiliano Ruggeri met Spat Split and White (score 224).

Massimiliano Ruggeri kwam als laatste aan start en maakte alle verwachtingen waar. Met een perfect uitgevoerde proef kwam hij op de high score 224. 


Bernard Fonck heeft met BH Most Wanted een 221,5 gereden en eindigde op een gedeelde tweede plaats in level 4. BH Most Wanted is in eigendom van Marjon Nieuwenhuijs. Eerder werd dit paard altijd uitgebracht voor de Nederlandse Roy van der Hoeven. Fonck eindigde samen met Giuseppe Prevosti met My Showbiz Whiz op de tweede plaats in deze grote Italiaanse Derby. 
Met Big Sky Whizard reed Fonck een 221 en werd eindigde samen met Shauna Lacrombe op de vierde plaats in level 4. Big Sky Whizard is in eigendom van Invest A & S Deredowscy Color. 

Rieky Young heeft met Magnum Chic Whiz (eig. Nancy Schmidt) in de finale een 213,5 gereden en eindigde hiermee op de 7de plaats in level 3 en op de 8ste plaats in level 2. Met SL Genuine Whiz (eig. Alies Porrez) reed Young een 206,5 en eindigde op de 18de plaats in level 2.