Rieky Young nette proef in Go round Open Futurity

23 maart 2009

Rieky Young kwam vandaag als enige Nederlander aan start in de Open Futurity. Ze reed een nette proef en kreeg een score van 207,5. Ook Bernard Fonck, Ann Fonck en Tom van Eyck kwamen aan start.

Vandaag werd het eerste deel van de go-rounds van de Open Futurity verreden. In totaal rijden er 97 mee in de Open go-rounds en vandaag kwamen er 60 aan start. Van Nederland reed alleen Rieky Young mee met Really Too Close en ze legde een nette proef neer.
Helaas had zij op de eerste spin een onderspin en op de tweede spin een overspin (2x penalty 1/2), maar haar cirkels en wissels waren erg netjes.
Twee van de drie stops waren erg goed en de rollbacks zagen er perfect uit. Zij kwam uiteindelijk op een score van 207,5.


 


Bernard Fonck kwam vandaag aan start met Sail on Top Whizard. Helaas had hij problemen met zijn eerste spin. De tweede spin was daarintegen erg goed. Bij de cirkels kwam het paard super terug naar een kleine langzame cirkel, waar hij zeker op heeft geplust. De stops waren goed.
Hij kreeg uiteindelijk een score van 215,5. Ann Fonck kwam aan start met Genuine Lil Ruf en legde een zeer nette proef neer, score 215. Als laatste Belg kwam Tom van Eyck aan start me CP charly en reed een score van 214,5.


 


De highscore van vandaag reed Grischa Ludwig met Whizoom, score 219,0!
Italiaan Nicola Brunelli komt gelijk daarachter met een score van 218,5.


Morgen begint om 9 uur de go-rounds van de Non Pro. In de middag wordt het tweede deel van de Open Go-round verreden. Er kan dus nog niks gezegd worden over wie er in de Open finale zit.Klik hier om alle scores te vinden LIVESCORES.


 


Klik hier als u de ritten wilt zien via de LIVESTREAM.


 


Klik hier voor het TIJDSCHEMA.