Resultaten Power Reining Circuit II

13 mei 2018

Afgelopen weekend is de NRHA Belgium Power Circuit II verreden op de Llyda Stables in Destelbergen. Er zijn mooie scores verreden en zo wist Wim Vervecken in de Open met twee paarden een 73,5 te rijden. Hiermee werd hij Co-Champion met zichzelf. Yenthel Vandenbroeck heeft ook een goede wedstrijd verreden, want de Rookie Profesional won hij met Steppin Stud Muffin, score 73,5.

In de National Open klasse reden drie combinaties een 71,5 en deelden daarmee de eerste plaats; Ingrid Vermeiren met Spook N Ruff, Wim Vervecken met Rooster Nnic en Yenthel Vandenbroeck met SG Whizfull Thinking.
Ingrid Vermeiren wist met CB Custom Junior de National Non Pro te winnen met een 72,5. Zoe Vercammen werd in deze klasse tweede met Lil Ruf Revolution, score 72.

De Novice Horse Open klasse kwam op naam van Tiara van Dongen met ND Im Not A Wimp (eig. Aurelie Robert) met de score 72,5. Palden Schooneman werd tweede in deze klasse met Bon Acres Outlaw (eig. Suzanne Oudijn) met de score 71.
In de Novice Horse Non Pro was een 71,5 de winnende score en deze is verreden door Dries Verschueren met RTR Schic Magnetic, Amber Heidbuchel met Wimps Lil Prize  en Erik Verschueren met Just Lose It.

Yenthel Vandenbroeck wist eerste en tweede te worden in de Rookie Professional met respectievelijk Steppin Stud Muffin en SG Whizfull Thinking. Beide paarden zijn in eigendom van Marc Vercammen.

De Snaffle Bit klasses waren nog niet zo gevuld. Maar Kim Obenhaus reed met Juicys Finest Gun (eig. Kathrin Bruemmer) een mooie 71,5.

Kimberly Noels heeft op zaterdagochtend de Limited Open gewonnen met Lena Smoking Chex (eig. Denise Zimmermann) met de score 72,5. Giverny Cappoen reed met John Gotta Gun (eig. Aline Maccioni) een 72 en deelde de tweede plaats met Roy Willemse met KD Misswallawhiz (eig. Fien de Ronde Bresser).

Twee combinaties reden een 71 in de beginners klasse en deelden de eerste plaats; Siebe Van Bekhoven met Royal Dun Jac en Steven Verdrengh met Royal Big Step BB.

Ook de Limited Non Pro werd met een hoge score gewonnen. Bert Coeckelberghs reed een 72,5 met Spangled Heidi. Janne Beate Melby reed met MR Sailin Has een 72 en deelde de tweede plaats met Erik Verschueren met Just Lose It.

Bert Coeckelberghs wist ook met Spangled Heidi de Youth 14-18 / Unrestricted Youth te winnen met een 72,5. Raf Lambrichts werd tweede in deze klasse met Colonel WR San Jo, score 71.

De Rookie L2 is gewonnen door drie combinaties die allemaal een 72,5 reden. Amber Heidbuchel met Wimps Lil Prize, Julie van Laer met Bucks N Jewels en Zoe Vercammen met Lil Ruf Revolution. Johan Buijs won de Rookie Prime Time met KS Hollywood Twhize, score 72. Marleen Suttels werd tweede met Mr Gun WR San Jo, score 71.
Steven Verdrengh reed een 72,5 met Royal Big Step BB en won daarmee knap de Rookie L1. Twee combinaties reden een 72 in deze klasse en deelden de 2de plaats; Olivier Duhot met Shesa Tuff Chic en Silke Hendrix met Twisted Lil Chic.

In de Open Trophy kwamen twee ruiters met ieder twee paarden aan start. Wim Vervecken wist met beide paarden, Mr Sailin Gas (eig. Janne Beate Melby) en Gettin Over You (eig. Tom de Boever) een 73,5 te rijden. Tiara van Dongen reed met Wimpys Next Step BB  (eig. Philip van den Broeck) een 72,5 en met ND Im Not A Wimp (eig. Aurelie Robert) een 71,5.
In de Non Pro was het Dries Verschueren die de Trophy mee naar huis nam. Hij won de Trophy met BA Superjac met de score 73. Met RTR Schic Magnetic reed hij een 72,5. Deze tweede plaats deelde hij met Minou Geurts met Frozen Tropical.

Tiara van Dongen heeft met Wimpys Next Step BB de Intermediate Open gewonnen met de score 72,5. Roy Willemse reed met KD Misswallawhiz (eig. Fien de Ronde Bresser) een 71,5 en werd daarmee tweede.
Gina de Pauw pakte de titel in de Intermediate Non Pro. Met Exxaliber reed ze een mooi 72,5. Haar man Steve Vannietvelt werd tweede met Wimpys Snow Step, score 72.

In de beginners Youth was het Silke Hendix die een mooie 72,5 reed met Twisted Lil Chic. Siebe van Bekhoven reed met Royal Dun Jac een 71 en daarmee werden ze tweede.
De Green Reiner is gewonnen met de score 71,5 en deze is gereden door Gerrit van Schaayk met Big Chex Cal Bar. Jirina Jacobs werd tweede met Spark In Yellow, score 70,5.

Klik hier voor de volledige resultaten.