Reining Event 2009

10 maart 2009

Met een uiterst succesvolle 1e editie in 2008, heeft Western Events zijn plaats verworven in het circuit van internationale top-reining shows binnen Europa. Editie 2008 was een schot in de roos, met een bezoekersaantal van meer dan 5.000 personen en een prijzenpot van usd 70.000,= wat een garantie was voor een exclusief deelnemersveld van top-ruiters! (

De deelnemers (waaronder europees- en wereldkampioen) kwamen uit meer dan 10 landen! Dit succes was voor de organisatoren van Western Events reden genoeg om de tweede editie nog grootser op te zetten.
 
Daarom zal van 29 oktober tot en met 1 november 2009 het prachtige hippische sportterrein New Azelhof in Lier wederom zijn poorten openstellen om de deelnemers en bezoekers van Western Event 2009 te ontvangen.
 
Het totale prijzengeld is verhoogd naar usd 85.000,= wat een garantie is voor reining op top-niveau .
We zijn hierdoor verzekerd van de deelname van zeer succesvolle ruiters op topniveau, uit Belgiƫ, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italiƫ, Frankrijk en Engeland. Zij zullen gedurende 3 dagen strijden om de felbegeerde tropheys en kampioenschappunten.


Bovendien vindt tijdens het Western Event wederom de Belgische Futurity plaats, de belangrijkste krachtmeting voor de jonge paarden binnen de westernsport.


 


Voor meer informatie : www.westernevents.be