Power Reining Circuit groot succes

22 april 2019

Afgelopen weekend is de eerste wedstrijden van dePower Reining Circuit verreden op Reining Center Meertenhof in Grathem. Met veel deelnemers en een mooi gevarieerd wedstrijdprogramma was er voor ieder wat wils. Op zaterdagavond is de Open – en Non Pro Trophy verreden. Met de score 74,5 won Ann Fonck de Open met Spook N Ruffles (eig. Brigitte Steiner). De Non Pro is gewonnen door de Duitse Vanessa Kock met QT Red N Run, score 72,5.

De 74,5 van Ann Fonck met Spook N Ruffles was tevens de high score van het gehele weekend. Bernard Fonck werd met Smart N Ruff (eig. Codan NV) tweede in de Open met de score 73,5. Ann Fonck reed vervolgens een 73 met Gunners Nite Slider (eig. Diego Dalla Gassa) en pakte daarmee de derde plaats.

In de Limited Non Pro klasse reed Zoe Vercammen een prachtige 73 met Lil Ruf Revolution. Een mooie prestatie voor deze jonge meid! Uiteraard won ze de klasse met deze score.
Yessie van der Zwan won overtuigend de Rookie Professional klasse met Walla Whiz N Tari BB (eig. Suzanne Scharroo) met de score 72. Ook een knappe prestatie.

De jeugd is de toekomst en dat zien we gelukkig terug in de jeugdklasses. Jody Fonck, dochter van Ann en Bernard Fonck, wist de Youth 13-Under en de Youth Unrestricted te winnen met Chic Chic Hoerah, score 70,5. De Youth 14-18 is gewonnen door de Engelse Brooke Louise Taverner met Chex N Flashy, score 70.

Winnaars:

Intermediate Open: Helene Hokkanen met Colonel Gun Cody, score 70,5
Intermediate Non Pro: Evelyn Boots met MC Jacs Tuff Girl, score 70
Rookie level 1: Liselotte Verboom met Keys Hollywood King, score 71
Beginners jeugd: Silke Hendrix met AM Lil Birdy Gun, score 70,5
Green Reiner: Jody Fonck met Topgun Showtime, score 70,5
Rookie Level 2: Kyra Te Paske met Hit The Rode Jac, score 70,5
Beginners: Levi Vanlimbergen met Electric Flash Jac, score 69,5
Novice Horse Open: Ann Fonck met Gunners Nite Slider, score 73
Novice Horse Non Pro: Zoe Vercammen met Lil Ruf Revolution, score 70,5
National Non Pro: Vanessa Kock met QT Red N Run, score 71,5
National Open: Petra van Ede met Cee U In Tinseltown, score 71,5

Klik hier voor de volledige resultaten.