Petra van Ede Co-Champion Level 1 European Futurity

15 april 2018

Petra van Ede kwam gisteravond aan start in de finale van de Open European Futurity. Met Cee U In Tinseltown (eig. Gisela Haas) reed ze een 213,5 en daarmee werd ze Co-Champion in level 1 en eindigde op een gedeelde derde plaats in level 2. Level 4 is gewonnen door Gennaro Lendi met Colonels Dancing Gun, score 226,5.

Petra deelde de eerste plaats in level 1 en de 3de plaats met Andrea Napolitano met Calimero Whiz. Beide besloten om voor co-championship te gaan i.p.v. een re-run.

In level 1 eindigde Quentin Galliere met Wimpy Special Gun (eig.  Sandra Smetsers) op een 4de plaats met de score 210,5.  In level 2 was de score van Quentin goed voor een 10de plaats.
De level 2 finale is gewonnen door Adriano Meacci met Topsail Chic Dunit, score 214,5.

Helaas reed Roy van der Hoeven een 204 in de finale van level 3 met This Dun Is Spaton (eig. Innana Versteeg). Petra van Ede pakte nog een 10de plaats in level 3 met Cee U In Tinseltown.
Level 3 is gewonnen door Lukas Czechowicz met SCG Piggiemove (eig. K Roleska), score 221.

Tot aan de laatste start stond Dominik Reminder op de eerste plaats met Call Me Mr Voodoo met de score 223 in level 4. Maar Gennaro Lendi kwam als laatste aan start en pakte met de score 226,5 de titel. Hij won de Level 4 finale met Colonels Dancing Gun (eig. Quarterdream).

Ann Fonck heeft met Gunners Specialolena (eig. Diego Dalla Gassa) een 222 gereden in de finale en hiermee kwam ze op de 4de plaats. Met Dun A Lot A Dreamin (eig. Gina de Pauw) reed ze een 219,5 en met Home Remedys (eig. K Roleska) een 217. Bernard Fonck kwam in de finale aan start met COPSBERRETTASHINE (eig. K. Roleska) en met de score 219,5 was dat ook goed voor een gedeelde 9de plaats. Dit geeft allemaal wel aan dat het een sterke en zware finale was!

Suzanne Scharroo kwam op vrijdag aan start in de Non Pro European Finale, maar helaas reed ze een score 201. Maar de score 216,5 in de voorronde biedt veel perspectief voor de toekomst!

Piet Mestdagh pakte in Cremona nog een mooie Trophy in de Non Pro met zijn merrie Gunners Snappy Chic, score 217,5.

Klik hier voor de volledige uitslagen.