Open en Non Pro Lawson Trophy VIDEO

2 oktober 2011

Met een 146 heeft Fenna Elzinga met Smoking Kills de Non Pro Lawson Trophy gewonnen. Roy van der Hoeven heeft met BH Most Wanted (eigenaar Marjon Nieuwenhuis) de Open Lawson Trophy én de Mariflex Lawson Trophy gewonnen! Roy had een score van 146,5!

Frans van der Meer eindigde op de tweede én derde plaats in de Non Pro Lawson Trophy. Met FS Twist N Spark reed Frans een 143 en met All Are Pleased een 138,5.

In de Open Lawson Trophy / Mariflex Trophy eindigden Michel Sandijck en Rieky Young op de tweede plaats. Michel reed met Custom Del Ciello (eigenaar De Bruin Reininghorses) een 146 en Rieky met Brady Chex ook (eigenaar The Brady Bunch).

De Snaffle Bit Non Pro is gewonnen door Dagmare Wouters met Apollo Scootersolena (71). Frans van der Meer eindigde op de tweede plaats met FS Twist N Spark (70,5).

Leonoor de Bruin heeft met Wimp Cream de Ladies Reining gewonnen met een score 70. Aniek Hagelaars eindigde op de tweede plaats met Hollywoods Gray Star (69). Ook Sharon de Groot reed een 69 met Conquistador Sis en eindigde hiermee ook op de tweede plaats.

De Rookie 1 en 2 is gewonnen door Marjorie van de Wijngaart met Pine Starlight Cash (70,5). In de Rookie 1 eindigde Marjorie ook op de tweede plaats met DC Rooster (69). Nimpha Minnaar reed ook een 69 met Majors Terminator en werd hiermee ook tweede. In de Rookie 2 wist Marieke de Witt een tweede plaats te bemachtigen met Nicky Starbuck (69,5).

Klik hier voor alle uitslagen.


 


Run van Roy van de Hoeven met BH Most Wanted (score 146,5) POWERED BY MPVIDEO 


Run van Fenna Elzinga met Smoking Kills (score 146) POWERED BY MPVIDEO