NRHA Top Ten Standings

16 december 2011

Er is nog 1 wedstrijd die de NRHA moet verwerken en dan zijn de NRHA Top Ten standings officieel bekend. Maar we kunnen al wel melden dat verschillende Nederlandse en Belgische ruiters in de top 10 van de NRHA wereldranglijst staan!

In de Open is Bernard Fonck Wereldkampioen geworden met Great Sun Burst (eig. Manuel Bonzano). Fonck staat ook op plaats 5 met Sail On Top Whizard (eig. Danny en Mireille Cerato). Rieky Young is op de 10de plaats geëindigd met Brady Chex (eig. The Brady Bunch).


 


Intermediate Open


Roy van der Hoeven is op de vierde plaats geëindigd met Bh Most Wanted (eig. Marjon Nieuwehuijs). Ook een bekende voor Nederland is Judith Vetter. Zij eindigde op de 6de plaats met Hail of A Nic (eig. Dormony Plantation). Judith is van oorsprong Duits, maar heeft in Nederland gewerkt.


 


Limited Open


Judith Vetter is wereldkampioen geworden met Hail Of A Nic (eig. Dormony Plantation). Deze week staat er nog een uitgebreid interview met Judith op Westerntoday. Judith wist ook wereldkampioen te worden in de klasse Rookie Professional.


 


Non Pro


Fenna Elzinga is met Smoking Kills op de 11de plaats geëindigd op de wereldranglijst.


 


Intermediate Non Pro


In deze klasse wist Fenna Elzinga met Smoking Kills wel in de top 10 te eindigden. Ze staan op plaats 8.


 


Klik hier voor de volledigde wereldranglijst per klasse.