NRHA Futurity finales bekend

29 november 2018

De voorronden van de NRHA FUTURITY in Oklahoma City zijn verreden en de finalisten staan vast. Helaas is het Jimmy van der Hoeven deze keer niet gelukt om een finale plaats te bemachtigen, maar zo zie je maar dat het allemaal samen moet komen. Ruben van Dorp heeft zich wel geplaatst voor de L3 en L4 finale.

Op zaterdag 1 december wordt de finale van de Open Futurity verreden en ze strijden om de winst van $150.000 prijzengeld. Dit jaar is de twee na hoogste prijzenpot in de geschiedenis en dat maakt het ook speciaal! De ruiters die zich wel hadden geplaatst voor de halve finale, maar de finale niet hebben behaald hebben toch nog prijzengeld van minimaal $1600,- gewonnen!

Uiteindelijk was het NRHA Million Dollar Rider Casey Deary die met de hoogste scores de finale in gaat. Met Gunnarickashay reed hij een 224 en een 225 dus dat beloofd wat voor de finale! Klik hier voor de video. 
Ruben van Dorp komt aan start met Spooks Gotta Crush in de level 3 & 4 finale.

Helaas is het Margot van Doorne niet gelukt om een finale plaats te bemachtigen, maar hoe speciaal is het dat ze aan start is gekomen op de NRHA Futurity in Amerika. Deze ervaring pakken ze haar niet meer af.
Uit Europa zien we Gina Schumacher in de finale met Chicsneedsacocktail.

Klik hier voor de startlijst van de Open Futurity sectie 1. 

Klik hier voor de startlijst van de Open Futurity sectie 2. 

Klik hier voor de startlijst van de Non Pro Futurity sectie 1. 

Klik hier voor de startlijst van de Non Pro Futurity sectie 2.