NQHA Dutch Championship 2017

29 augustus 2017

Van 15 t/m 17 september wordt AQHA/NQHA The Dutch Championship verreden op bij Manege de Keelven in Someren. Op maandag 18 september (dag na de AQHA/NQHA The Dutch Championship) wordt er een clinic georganiseerd met beide judges Kathryn Kope en Nicolas Perrin. De deadline voor het inschrijven is al over een paar dagen, dus schrijf je snel in en voorkom Late Fee. Na 3 september kan je niet meer inschrijven voor de Futurity onderdelen.

De wedstrijdorganisatie laat weten dat ook de tweede bodem voorzien wordt van een reiningbodem en dat de buiten (reining) bak wordt aangepast.

Hierbij wat info over het NK (dit is ook te vinden op de website van de NQHA):

Op de zaterdagavond 16 september hebben wij een koud en warm buffet waaraan men kan deelnemen. De kosten hiervoor bedragen 20 euro (NQHA lid). Vooruit opgeven is wel noodzakelijk en kan men aangeven op het inschrijfformulier.

Kamperen kan men op de camping die 650mtr verder op zit.  Camping de Kuilen. Op de website kunnen de prijzen bekeken worden en gereserveerd worden. www.campingdekuilen.nl

Er mag op de locatie gekampeerd worden, de kosten bedragen hiervoor  € 75 .- (NQHA lid) de kampeerplaats is voor een tent, caravan of camper met twee personen. Wanneer er meer personen verblijven komt er € 7.50 per persoon bij. (Er is maar een beperkte beschikbaarheid en er is beperkt stroom)

Stallen zijn voorzien van stro en dienen vooruit gereserveerd en betaald te worden. Tackbox is beschikbaar, maar heel beperkt.
Fourage is te verkrijgen op bepaalde tijden van de dag tijdens het NK en word verzorgd door de locatie zelf.

Klik hier voor het inschrijfformulier.