Morey Fisk wint weer de European Futurity!

6 april 2014

De Canadees Morey Fisk heeft gisteren geschiedenis geschreven door voor de 3de keer op een rij de NRHA European Futurity level 4 te winnen. Dit keer met ARC Walla Dun Did It (eig. Inge Magnusson) met de score 223,5.

Fisk liet hiermee top favoriet Duane Latimer, die speciaal is overgevlogen uit Amerika, achter zich. Latimer werd Reserve Champion met Gotta Nifty Gun, score 223. Rudi Kronsteiner reed het paard Spangmaker, in eigendom van het Nederlandse Braam Quarterhorses, naar een 4de plaats met de score 219. 
Bernard Fonck is met Tin Whizin (eig. R. Sternberg) op de 7de plaats geĆ«indigd met de score 216,5. Met het paard Sailin Easy Sun (eig. Kimberly Wegner) reed Fonck helaas een 0-score. 
Ann Fonck won eerder deze week nog de voorronde met Dunits Smoking Gun (eig Claudia Scheunemann), maar wist dit helaas niet te herhalen in de finale. Met de score 214 eindigden ze op de 12de plaats. Met Just A Einstein reed ze helaas een 211. 
Roy van der Hoeven kwam met A Chic On Whiskey aan start in de finale van level 2 en 3. Met de score 207,5 eindigden ze op de 9de plaats in level 2 en op de 12de plaats in level 3. 
Tiara van Dongen had knap twee paarden in de finale van level 1 en 2. Met Gumps Smooth Step BB (eig. Eifel Gold Ranch BB) reed ze een 210 en dit was goed voor een 3de plaats in level 1 en een 5de plaats in level 2. Met Navajos Lil Wimp (eig. K. Roleska) reed ze helaas een 203. 
Arnaud Girinon kwam aan start met GVR Gunalicious, in eigendom van BVBA Van Roosbroeck . Helaas eindigden ze op de 14de plaats in level 3 met de score 204,5.