Mooie wedstrijdavond op DRHA Spring Slide

17 maart 2019

Zaterdag was niet alleen een drukke dag met veel starts, maar ook waren er veel mensen naar Reining Center Meertenhof gekomen om te genieten van de reiningsport. Op zaterdagavond is de Open en Non Pro Trophy verreden. Kriss Hermus wist de Open Trophy te winnen en Fenna Elzinga de Non Pro Trophy.

In de Open Trophy kwamen elf combinaties aan start. De winst ging naar Kriss Hermus met Cielo Little Wimpy (eig. Gwen Cloudt). Deze combinatie reed een 144,5. Emanuel Ernst pakte de tweede (143,5) en de derde plaats (142,5) met respectievelijk; Royal Peekster BB (eig. Jacqueline Seger) en SR Wimpys Littlewhiz (eig. Stefanie Orth).

In de Non Pro Trophy kwamen 14 combinaties aan start. Fenna Elzinga won de Trophy met Royal Mr Spook (score 141) en Karsten Broeders pakte de tweede plaats met First Smoking Doc (score 140). Twee combinaties reden een 139,5 en deelden de derde plaats; Faye van Rijn met Oak O Rima en Pia Pickhardt met MJ Heavens Nite.

De Novice Horse Non Pro is met de score 71 gewonnen door Casper Tsin met Oleanas Finest Chic. Drie combinaties reden een 70,5 en deelden de tweede plaats; Faye van Rijn met Oak O Rima, Evelyn Boots met MC Jacs Tuff Girl en Arjan van de Watering met Spooks Fancy Diamond.

Yessie van der Zwan heeft met Walla Whiz N Tari BB (eig. Suzanne Scharroo) de Limited Open gewonnen met de score 144. Steffy Meesen reed met A Blue Joke (eig. Alfons Hoefkens) een 143,5 en pakte daarmee de tweede plaats. Faye van Rijn reed in deze klasse met Hello Miz Revolution een 140 en werd daarmee derde.

In de Rookie Level 1 kwamen maar liefst 69 combinaties aan start. De Duitse Leann Stein wist de grote klasse te winnen met Litn Up Conquistador met de score 70. Vier combinaties reden een 69,5 en deelden de tweede plaats; Kyra Te Paske met Hit The Rode Jac, Rik Stoltenkamp met Jaylo Chic Olena, Lillian Hoed met My Diamonds Pearl en Romy Tacx met PC My Gold Spook.

Klik hier voor de volledige uitslagen.