Mooie scores op dag 2 van DRHA Reining Fever

25 augustus 2017

Voor de DRHA is het een rustigere show, maar de klasses zitten mooi vol en het niveau is goed. Vandaag is de dag begonnen met de Novice Horse Open klasse en deze is gewonnen door Jurgen Pouls met Captainhookescapes BB (eig. Eva Hemelrijk) met de score 72,5. Petra van Ede werd knap tweede met Royal Einstein (Eig. Tjeerd Elzinga) met de score 72.

Na de Novice Horse Open klasse is de Snaffle Bit Non Pro en Open verreden. Petra van Ede heeft met Cee U In Tinseltown (eig. Gisela Haas) de Snaffle Bit Open klasse gewonnen met de score 72. Twee combinaties deelden de tweede plaats met de score 71,5; Walter Bouwmeester met Great Tuff Chic en Kim Obenhaus met Juicys Finest Gun.

Faye van Rijn heeft mooi de Snaffle Bit Non Pro klasse gewonnen met Hello Miz Revolution, score 70,5. Saskia van Dorp pakte de tweede plaats met GB New Little Lena, score 69.

De Limited Non Pro klasse was ook een mooie volle klasse met meer dan 40 starts. Het was een spannende wedstrijd die uiteindelijk is gewonnen door Dagmar Smink met Diamonds Lil Ruf, score 72,5. Mario Straubel wist een prachtige 72 te rijden met Rebas Star Dunit en werd daarmee tweede. Susanne de Smit pakte de 3de plaats met Patriotic Revolution met de score 71,5.

Klik hier voor alle uitslagen en de startlijsten voor morgen.