Mooie laatste dag op DRHA Reining Challenge

27 augustus 2017

Vandaag was alweer de laatste dag van de DRHA Reining Challenge. De dag is begonnen met de Rookie Professional en deze is gewonnen door Roy Willemse met KD MIsswallawhiz (eig. Fien de Ronde Bresser), score 70,5. Dit was wel na een run-off met Patrick Loncke met E Chic. Deze combinatie werd tweede met de score 70.

De jeugdklasses waren mooi gevuld en in totaal kwamen er 18 combinaties aan start. Yessie van der Zwan heeft met Wikker Me Luck de Youth Unristricted gewonnen met de score 69,5. In deze klasse werd Beau Kunz tweede met Footworks Legacy, score 68,5.

In de Youth 14-18 deelde Yessie de eerste plaats met Raf Lambrichts met Colonel WR San Jo. Ook deze combinatie reed een nette 69,5.

De Youth 13-under is gewonnen door Pia Boonstoppel met Customs Surprise, score 68,5. Tibbe Willems is tweede geworden met CF Millenium Code, score 68.

De laatste klasse van de dag was de Green Reiner. De Duitse Esther Silling wist deze grote klasse te winnen met Out Dun Jac, score 140,5. De tweede plaats ging ook naar een Duitse combinatie. Lilli Schulz reed een 139 met Freckles Pandora Bar.

Klik hier voor alle uitslagen.