Michel Sandijck 219 in Consolation Round

14 september 2018

Michel Sandijck reed met zijn merrie ‘Wimpys Snow Gun’ (eigenaar EquinePlus) een 217,5 in de teamcompetitie. Daarmee plaatste hij zich voor de tweede voorronde, oftewel de consolation round, op donderdag. De combinatie wist zichzelf nog verder te verbeteren en reed een strakke proef dat gewaardeerd werd met een 219. Hiermee werd hij 10de en helaas geen finaleplaats, maar wel een heel tevreden Michel.

De 15 beste combinaties uit de teamcompetitie hebben zich rechtstreeks geplaatst voor de finale aanstaande zaterdag. Ann Fonck met Made in Walla (eig. Sabine Lisec & Chuck Klipfel) en Bernard Fonck met What A Wave (eig. Gina de Pauw en Steve Vannietvelt) pakten direct een finale plaats.

Klik hier voor de startlijst van de finale. 

Michel Sandijck was de beste Nederlandse combinatie afgelopen woensdag en wist zich te plaatsen voor de tweede voorronde. Er kwamen gisteren 19 combinaties aan start en daarvan mochten er nog vijf door naar de finale. Helaas lukte het Michel niet om zich hiervoor te plaatsen, maar hij is wel heel erg tevreden. Bekijk het onderstaande filmpje van RuitersinOranje!

Michel Sandijck wist zich gisteren als enige van Team NL te plaatsen voor de tweede individuele kwalificatie op het WK Reining en haalde net een prachtige score van 219. Hij reageert direct na zijn tweede run in Tryon2018:

Geplaatst door Ruiters in Oranje op Donderdag 13 september 2018