Livescoring French Derby 2012

26 mei 2012

Op dit moment wordt de Franse Derby in Parijs verreden. Vandaag is de voorronde van de Non Pro Derby level 1 & 4 en de voorronde van de Open Derby level 1 & 4 verreden. Alle scores zijn te volgen via livescoring. Naast de Derby klassen zijn er ook gewone NRHA klassen uitgeschreven.

Ingrid Vermeiren heeft vanochtend met Ms Ruf Tuf Whiz een 211,5 gereden in de Non Pro voorronde. Gilles Huyghe heeft met Docs Lil Gun een 211 gereden. 
Aniek Hagelaars met Hollywood Gray Star, Kelly de Clerck met Tuff N Chexy Chic en Ingrid Vermeiren met CB Custom Junior komen nog aan start in de voorronde van de Non Pro Derby. 
In de voorronde van de Open French Derby komt Jan Boogaerts met drie paarden aan start; Smokes WR San Jo, Sweet Hatchet en Cowboy WR San Jo. Verder komt Frank Wollants met CP Surprise aan start, Olivier van den Berg met RO Smart As Flash, Miriam Gensicke met Lena Conquistador, Dagmare Wouters met Apollo Scootersolena en Alfons Hoefkens met Steadys WR Diamonds. 
De NRHA Limited Non Pro is gewonnen door Kelly de Clerck met Tuff N Chexy Chic (score 142,5). Marc Andries heeft met Rooster Trip een 142 gereden en hiermee eindigde hij op de tweede plaats. Dagmare Wouters reed met Apollo Scootersolena een 135,5 en ook Gilles Huyghe reed deze score met Chics N Stars. Ze eindigden op een gezamenlijke 7de plaats.