Kreuth maakt zich klaar voor finales

31 juli 2019

Nu de voorronden en de consolation rounds van de NRHA European Derby is het tijd om naar de finale uit te kijken. Tijdens de draw party hebben de ruiters hun startnummer getrokken. De startlijst voor de finales staat dus online.

De Non Pro finale wordt vrijdag 2 augustus verreden. De eerste sectie begint om 14:30 uur en de tweede sectie wordt verreden in de avond.

In de non pro finale zien we Fenna Elzinga aan start met Royal Mr Spook. Ze hebben zich geplaatst voor de level 2 en 3 finale. Ze komen als 24ste aan start in de eerste sectie.
Suzanne Scharroo heeft zich ook nog via de consolation round geplaatst voor de level 3 finale en daar zien we haar met Topsail Wimp BB. Ze komen als 10de aan start in de eerste sectie.
Aniek Hagelaars komt aan start in de level 2 finale met Maq Sugar Walla Whiz. Ze zullen als 20ste in de eerste sectie de bak in gaan.
Amber Heidbuchel komt met twee paarden aan start in de finale. Met Spangled Heidi komt ze aan start in level 1 en met Gunners Nite Slider voor level 1 en 2. Ook haar zien we in de eerste sectie aan start.

Klik hier voor startlijst van 1ste sectie Non pro finale. 
Klik hier voor startlijst van 2de sectie Non pro finale.

In de Open Finale zien we Matyas Gobert met StepNStars voor de level 2 en 3 finale.  Kim Obenhaus start voor Koen Brutsaert GP Hollywoodshowgirl in de level 2 finale.
Rieky Young heeft zich met Hang Ten And Shine (eig. Christine Brazeau) geplaatst voor de level 2, 3 en 4 finale en zal dus in de tweede sectie van start gaan.
Ook Ann en Bernard Fonck zien we terug in de level 4 finale. Ann heeft zich geplaatst met Gunners Specialolena (eig. Diego Dalla Gazza) en met Spook N Ruffles (eig. Brigitte Steiner).
Bernard start met Shiners Voodoo (eig. Kimberly Wegner) en met Smart N Ruff (eig. Ingrid Vermeiren).
Grischa Ludwig heeft zich met Whiz N Spook, in eigendom van de Nederlandse Margot van Doorne, geplaatst voor de level 3 & 4 finale.

Klik hier voor de startlijst van 1ste sectie Open finale. 
Klik hier voor de startlijst van de 2de sectie Open finale.