Kelly Deelen en KN Magic Dunnit winnen level 1, 2 en 3!

5 april 2014

Gistermiddag en avond was het tijd voor de Non Pro European Futurity finale in Kreuth. Het was een spannende strijd en de Nederlandse en Belgische ruiters hebben uitstekend gepresteerd!

Kelly Deelen heeft met KN Magic Dunnit overtuigend de level 1, 2 en 3 European Futurity gewonnen! Met de score 215,5 bleef ze al haar concurrenten voor. Het mooie is dat ze via de consolation round een finale plaats bemachtigde! Bekijk haar winnende run! 
Susy Baeck kwam met drie paarden aan start in de finale en met Hollywood Diva BB reed ze een mooie 215,5. Met deze score werd ze Reserve Non Pro European Futurity Champion Level 4! Een prachtige prestatie, want vorig jaar werd ze nog samen met Manuel Bonzano Co-Champion! Knap om elk jaar weer aan de top te verschijnen. Het was Claudia Risso die met de winst in Level 4 ervan door ging. Met RS Knockout Olena reed hij een 217,5. 
Arjan van de Watering wist zich met gemak voor de finale van level 1, 2 en 3 te plaatsen. Ook in de finale stond hij z’n mannetje met Whizards Lil Ruf. De score 207 was goed voor een 4de plaats in level 1 en een 5de plaats in level 2 en 3!