Jurgen Pouls wint met Royal Jac de Open Trophy

26 augustus 2017

De derde dag van de DRHA Reining Fever is afgesloten met de Non Pro & Open Trophy. Jurgen Pouls wist de Open Trophy te winnen met Royal Jac (eig. Annika Barfeld) met de score 144,5. Hiermee bleef hij net een 1/2 punt voor op Petra van Ede met Royal Einstein (eig. Tj. Elzinga). Zij werd mooi tweede met de score 144. Foto: Lux Company / Roel van Dijk met Reining Gunballs

In de Non Pro Trophy reed Jana van den Bos met Lil Ruf Whiz N Tag een 141 en dat was genoeg voor de winst! Dagmar Smink werd tweede met Diamonds Lil Ruf, score 140.

De dag begon met de Novice Horse Non Pro klasse en twee combinaties deelden de eerste plaats met de score 71; Astrid Bouwmeester met Footworks Legacy en Yessie van der Zwan met Wikker Me Luck.

Roel van Dijk heeft de Limited Open klasse gewonnen met Reining Gunballs (eig. Patricia Waaijer) met de score 72. Charita Harman pakte de tweede plaats met Mr Mystic Nic, score 71,5.

De Rookie L1 klasse was ook weer een grote klasse met meer dan 45 combinaties. Deze kwam op naam van Faye van Rijn met Hello Miz Revolution, score 71. Haar moeder Lita van Rijn-Griffioen werd gedeeld tweede met Oak O Rima. Ze deelde de 2de plaats met Suzanne de Smit die met Patriotic Revolution ook een mooie 70 reed.

Lita van Rijn-Griffioen wist ook nog eens de Prime Time Non Pro te winnen! Met Oak O Rima reed ze in deze klasse een mooie 70,5. Monique van de Ven werd tweede met ND The Racata Whiz met de score 70.

Klik hier voor alle uitslagen en de startlijsten voor morgen. 

Foto: Roel van Dijk met Reining Gunballs. Gemaakt door Lux Company