Jurgen Pouls bereikt $100.000 NRHA earnings

8 juli 2018

Jurgen Pouls heeft meer dan $100.000 life time earnings verdiend! Op de DRHA Reining Challenge bereikte hij deze mooie grens en dat is een fantastische prestatie!

In 2004 won Jurgen zijn eerste NRHA dollars met Tabasco Tari en is sinds die tijd een van de meeste succesvolle Nederlandse  reiningruiters.

Drie keer won Jurgen de NRHA European Championships en vier keer werd hij Reserve Champion. In 2006 kwam hij aan de start op het WK in Aken en was hier de beste Nederlander. Voor Nederland kwam Jurgen aan de start op de FEI World Masters Finals in Denver. In 2009 behaalde hij op het FEI EK  individuele bronzen medaille in het Duitse Kreuth met Tabasco Tari. In 2014 won Jurgen met Hollywood Gunman het NK Reining en vervolgens was hij op de Wereldruiterspelen in Caen de beste Nederlandse combinatie. Tevens zat hij in het team dat op het FEI EK 2015 in Aken de bronzen medaille behaalde. Individueel werd hij op dat EK 9e met Hollywood Gunman.

Tegenwoordig is Jurgen de KNHS Jeugdtrainer en runt hij al vele jaren zijn trainingsstal vanaf Reining Center Meertenhof in Grathem.