Jason Vanlandingham NRHA Futurity Champion

2 december 2018

NRHA Million Dollar Rider Jason Vanlandingham heeft met A Vintage Smoke de L4 NRHA Open Futurity gewonnen met de score 225,5. Hiermee wond de combinatie maar liefst $142,500,- prijzengeld. A Vintage Smoke is van de NRHA Million Dollar Sire A Sparkling Vintage. De L4 Open Reserve Champion titel ging naar Kole Price met Isnt She Perfect van de NRHA Two Million Dollar Sire Walla Walla Whiz. Ruben van Dorp reed helaas een 0-score met Spooks Gotta Crush.

Mike McEntire won de L3 Open Futurity en de Prime Time Open met Pale Face Whiz, score 222,5. Met zijn tweede paard, Pale Faced Whiz (ja slechts 1 letter verschil), reed hij een 218,5 en daarmee pakte hij de Reserve Champion titel in de Prime Time Open.

De L1 en L2 Open Futurity titel ging naar Austin Lee Roush met Gunna Stop, score 220,5.

De Non Pro Futurity is vrijdag gewonnen door Tish Fappani. Dit was nog een spannende strijd want ze reed met Icecube een 222,5. Precies dezelfde score als Samantha Smith reed met Neverthoughtiwould. In de run-off reed Tish een 223,5 en Samantha een 218. De L4 titel ging dus naar Tish Fappani met Icecube. Samantha werd Reserve Champion in level 4, maar won de level 3!

Ook de voor de level 3 was er een run-off tussen Samantha Smith en Madison Steed. Madison reed met Into The Nite helaas in de Run-off een 187,5 dus de titel ging naar Samantha.

Samuel W Flarida reed met Hollywooddirtysecret een 220 en daarmee wonnen ze de level 1 Non Pro Futurity en werden ze Reserve Champion in level 2.

Gina Schumacher pakte een 12de plek in de Level 4 finale. Met Chic Needsacocktail reed ze een 215.

Klik hier voor de volledige resultaten.