Italian Futurity voorronden

12 november 2017

De Italian Futurity is in volle gang in Cremona. De 4-jarige Futurity voorronde is gisteren verreden en we zien Bernard, Ann en Cira sowieso terug in de finale.

17,5Bernard Fonck reed met Missedouttinseltown (eig. Golden Paint Ranch) een 218 en daarmee pakte hij de tweede plaats in de voorronde. Een duidelijke finalist dus! Ann Fonck reed met ND Sparkling Electra (eig.  Koen Brutsaert) een 217 en ook deze combinatie zien we terug in de finale. Cira Baeck reed met Xtra Step N Diamonds (eig. CS Ranch) een 215 en daarmee heeft ze nog net een finale plaats.

Helaas heeft Cira geen finale behaald met Sweet N Shining BB. Bernard mist ook de finale met Spookability en Ann met Shiners Voodoo en Colonel Chic Dream. Allemaal finale materiaal maar helaas is het zo hard.

De eerste voorronde van de 3-jarige Futurity is ook verreden vandaag. In de level 4 kwamen er 52 combinaties aan start. Cira Beack werd met Gumpatrashya (eig. R. Diedenhofen) 3de in de voorronde van de score 219,5. Met SB Special Nite (eig. CS Ranch) reed  ze een 219 en daarmee kwamen ze op een 4de plaats. Met Topsail Wimp BB (eig. Suzanne Scharroo) reed ze eemn 215,5.

Bernard heeft in de voorronde van de 3-jarigen met Spookin On Fridee (eig. R. Sternberg) een 217,5 gereden. Met COPSBERRETTASHINE reed hij helaas een 211.

De tweede voorronde van de 3 YO Italian Open Futurity wordt aanstaande dinsdag verreden.

Klik hier voor de volledige resultaten.