Goede eerste voorronde 4-jarige Breeders Futurity

8 oktober 2017

Vandaag is de eerste voorronde van de 4-jarige Breeders Open & Non Pro Futurity verreden in Kreuth. Op dinsdag wordt de tweede voorronde verreden en de finale is op zaterdag. Suzanne Scharroo wist met My Private Gun de Non Pro Level 3 voorronde te winnen met de score 213. In Level 4 werd ze gedeeld tweede, dus dit is een mooi begin!

Gina Maria Schumacher wist de voorronde van de Level 4 Non Pro Breeders 4 YO Futurity te winnen met Xtra Step N Diamond, score 213,5.

Ann Fonck-Poels heeft de voorronde van de 4-jarige Open Breeders Futurity gewonnen met Shiners Voodoo (eig. Kimberly Wegner), score 221,5. Met haar tweede paard ND Sparkling Electra (eig. Koen Brutsaert) reed ze een 217,5 en eindigde ze op een gedeelde 7de plaats.
Bernard Fonck reed met Spookebility (eig. R. Sternberg) 218,5 en dat was goed voor een gedeelde 4de plaats. Met Missedouttinseltown (eig. Golden Paint Ranch) reed hij een 217,5 (plaats 7) en met Colonel Chic Dream (eig. Sabine Schmidt) een 217 (plaats 12).
Cira Baeck kwam aan start met Sweet N Shining BB (eig. Daniël Poulayon) en met deze merrie reed ze een 217,5 en dat was ook goed voor een gedeelde 7de plaats.
Margot van Doorne liet haar paard Whiz N Spook uitbrengen door Grischa Ludwig en met de score 218,5 eindigden ze op een gedeelde 4de plaats.

Al met al een goed begin! Morgen wordt de voorronde van de 3-jarige Breeders Futurity verreden.

Klik hier voor de volledige uitslagen.