Finalisten Open European Futurity 2019

3 april 2019

De finale plaatsen zijn bekend en het was een spannende en zware voorronde voor de ruiters en paarden. De Italiaan Gennaro Lendi heeft de L4 voorronde gewonnen met Showgirl Shining Gun (eig. Grey Stone Ranch) met de score 220. Bernard Fonck reed met Spook Sunburst (eig. Koen Symoens) een 219,5 en gaat daarmee als tweede de finale in.

In de level 4 finale zien we verder Ann Fonck met Smart Little Ruffle (eig. Brigitte Steiner) met de score 214,5.

Cira Baeck heeft zich vandaag via de consolation Round geplaatst voor de level 4 finale. Met NF Shining Whiz (eig. David Perneel en Kim Windey) reed ze in de consolation een 217,5. Met Sailorsacrofpride BB (eig. R. Diedenhofen) reed ze een 216,5 en ook dat was goed voor een finale plaats.

Matyas Gobert heeft zich met Wild West Walla (eig. Matyas Gobert & Jolien Rottiers) geplaatst voor de Level 2 finale, score 214.
Ook Tiara van Dongen heeft zich geplaatst voor de Level 2 finale met Tuf Shining Whiz (eig. Katie van der Auwera), score 211.
Perrine Prevost zit in de finale van level 1 en 2 met Walla Whiz N Tibo BB in eigendom van Suzanne Scharroo, score 210,5.
Wim Vervecken wist zich ook te plaatsen voor de Level 1 finale met Electric Whiz GB (eig. Gino Bonneure) met de score 209,5.

Klik hier voor de volledige resultaten. 

Klik hier voor de resultaten van de consolation round.