Finalisten NRHA Open European Derby

2 november 2017

De voorronde van de NRHA European Derby is gisteren verreden en vandaag zijn de finalisten bekend gemaakt. Door het nieuwe systeem ‘Single Purse Payout System’ gaat het anders dan voorheen.

In totaal waren er 75 starts en 50% van alle starten zouden door naar de finale. Dit zijn er dus 38 en verdeeld over de levels zijn dat er 10 voor Level 4, 10 voor Level 3, 9 voor Level 2 en 9 voor Level 1.

Ann Fonck heeft maar liefst 3 paarden in de finale zitten . Met Made in Walla (eig. Chuck Klipfel en Sabine Lisec) reed ze gisteren een 221,5. En met Spook N Perla (eig. Golden Paint Ranch) pakte ze de tweede plaats in de voorronde met de score 221. Met Gunnerlicious (eig. Steve Vannietvelt en Gina de Pauw) reed ze een 218,5 en ook daarmee zat ze in de top 10.

Bernard Fonck heeft Smart Shootin Spook (eig. R. Sternberg ) met de score 220,5  en met  High Rollin Spook (eig. 23 QH) score 218 de finale behaald.

Rieky Young heeft zich met Hang Ten And Shine (eig. Christine Brazeau) geplaatst voor de Level 3 finale met de score 217,5. Ook Roy van der Hoeven zien we in die finale terug met zijn merrie A Chic On Whiskey , score 216.

Voor Cira Baeck, Grischa Ludwig met Whiz N Spook (eig. Margot van doorne) , Jurgen Pouls, Olivier van den Berg, Tiara van Dongen en Jolien de Keukelaere houdt de `European Derby helaas op.

Klik hier voor een overzicht van de finalisten.