Finalisten Italian Futurity 2018 bekend

11 december 2018

De dagen van de voorronden zijn voorbij en dus staan de finalisten vast. De Belgische topruiters hebben ook op deze grote show weer laten zien dat ze bij de top horen. In totaal Zijn er zes Belgische combinaties naar de Level 4 finale van de 3 YO Futurity en de top 3 is Ann Fonck, Cira Baeck en Bernard Fonck!

Ann Fonck gaat als nr 1 de finale is met Smart Little Ruffle (eig. Brigitte Steiner). Deze combinatie reed een 220,5 en een 221 in beide voorronden.
Cira Baeck gaat als nr 2 de finale in met NF Shining Gun (eig. David Perneel en Kim Windey). Met een 220 en een 221 gaan ze ook al favoriet de finale in.
Bernard Fonck maakt de top 3 af met CSG Shinethingun (K. Roleska). Deze combinatie reed een 219,5 en een 221. Deze drie combinaties liggen dus erg dicht bij elkaar.

Cira heeft ook een finale plaats met SAILORSACROFPRIDE BB (eig. R. Diedenhofen). Bernard zien we met nog twee andere paarden in de finale; Spook Sunburst (eig. Koen Symoens) en GP Hot Revolution (eig. Golden Paint Ranch).

De finale van de 3 YO Italian Futurity wordt zaterdag verreden.

Non pro 4 YO Futurity
Nimroid Vannietvelt is in de voorronde van de Non Pro 4 YO Futurity aan start gekomen met GP Colonels Chic Gun en met de score 210,5 hebben ze zich geplaatst voor de finale van level 1, 2 en 3. Deze wordt donderdag a.s. Verreden.

Open 4 YO Futurity
Ann Fonck heeft zich geplaatst voor de finale van de Open 4 YO Futurity met Spook N Ruffles (eig. Birgitte Steiner).
Kim Obenhaus wist zich te plaatst voor de level 2 en 3 finale met GP Hollywoodshowgirl (eig. Koen Brutsaert). Quentin Galliere pakte de finale plaats voor level 1 en 2 met Sixx Gun Rooster Pena in eigendom van Annalena Neunemann.
Ook deze finale wordt aanstaande donderdag verreden.

Klik hier voor de volledige resultaten.