Finalisten Breeders Futurity bekend

8 oktober 2019

De voorronden van de Duitse Breeders Futurity zijn bekend. De eerste finalisten zijn bekend. Zo zien we Emmalee Penha terug in de Non Pro finales. Gilles Huyghe heeft een finale plek in de level 1 Open Finale bemachtigd en Bernard en Ann Fonck zien we terug in de level 4 finales.

In de Non Pro 3-jarige Breeders Futurity finale zien we de Belgische Emmalee Penha met Dunitgotheblue. Ze heeft ook de finale van de 4-jarige Breeders Futurity behaald. Dit met CSG Tinsel Jo. Zij is de enige Nederlandse of Belgische combinatie in de Non Pro finales.

In de Open 3-jarige Breeders Futurity finale zien we Gilles Huyghe met Grace Flash Star (eig. Pascale de Decker) in de level 1.
In level 4 zien we Ann Fonck met BMS Whizalotof Gold (eig. Manuela Hoell) en met Lil Trouble Spook (eig. Codan NV).

De officiële finale lijst van de 4-jarige Breeders Futurity is nog niet online. Maar Bernard Fonck heeft met Spook Sunburst (eig. 7 Heaven Reining Horses) een mooie 221 gereden in de voorronde. Ann Fonck heeft met Smart Ruffle (eig. Partnership SChlager & Nestelberger) een 219,5 gereden. Zij hebben zich met deze paarden zeker geplaatst voor de finale. Er gaan 15 combinaties door naar de finale.

Klik hier voor de volledige resultaten.