FEQHA International Challenge

11 juni 2011

(BQHA) Het beloofd weer een prachtig 3 daags internationaal evenement te worden op 15 – 16 & 17 juli 2011 op het hippisch domein “Moervelden” te Broechem-Ranst.

Zo zal je op 15 juli 2011 een unieke FEQHA double judged AQHA wedstrijd kunnen aanschouwen. Kom eens oog in oog te staan met ruiters van over alle uithoeken in Europa. Het is een unieke kans! Deze wedstrijd is tevens double judged dus er zijn erg veel AQHA punten te verdienen.


 


Op 16 en 17 juli 2011 zal eveneens de Euro Team Cup plaatsvinden. Tijdens deze kampioenschappen kan je de afgevaardigde Youth en Amateur teams van over allerlei Europese landen het tegen elkaar zien opnemen voor de titel van Europees kampioen. Ook dit is dus zeker een bezoekje waard. België en Nederland heeft een team voor de Eurocup!Hippisch centrum “Moervelden”


De normaal voorziene accommodatie “New Azelhof” werd gewijzigd naar het hippisch centrum “Moervelden” wegens onvoorziene omstandigheden maar wees niet getreurd! Het hippisch centrum “Moervelden” biedt 3 rijpistes aan en er is parking genoeg zodat iedereen een optimale unieke ervaring kan beleven. In de wedstrijdarena werd er tevens een Reiningbodem voorzien en ook zullen er prachtige standjes aanwezig zijn waar U naar hartenlust kan shoppen.


 


Het hippisch centrum “Moervelden” is erg gemakkelijk bereikbaar en slechts enkele kilometers van de autosnelweg. Het adres is het volgende:


Hippisch centrum “Moervelden” – Bistweg 11 – 2520 Broechem – Ranst – België


 


Klik hier voor het programma.