Europese titels voor Tiara van Dongen en Jody Fonck.

19 juli 2019

De Nederlandse Tiara van Dongen heeft met Don Quintanas Whiz (eig. Kristel Wauters) de Europese titel in de Intermediate Open gewonnen. Met de score 221,5 bleef ze haar concurrenten mooi voor. Jody Fonck, dochter van Ann en Bernard Fonck, is Europees Kampioen Youth 13-under geworden met Topgun Showtime, score 218,5. Een prachtige prestatie.

Nimroid Vannietvelt reed met Gunnerlicious een mooie 218 en dat was goed voor een gedeelde 4de plaats.
Tiara van Dongen reed met Wimpys Next Step BB (eig. Els de Ceuster) een 217,5 en deelde de 6de plaats met Anne Grether met Wimpys Little Tejano (eig. RS Reining Horses).

In het EK Youth 13-under ging de reserve titel naar Alicia Nouwen met Sheza Tuff Jacky met de score 217.

Kyra Te Paske heeft op het EK Rookie een mooie reserve titel gepakt. Met Hit The Rode Jac reed ze een 215,5. De titel ging naar Britt Spies met Chics Special Nite, score 218,5.

In de normale NRHA klasses waren de Nederlandse en Belgische combinaties ook zeer sterk. Zo won Pien Boots met MC Jacs Tuff Girl de Limited Non Pro klasse met de score 143.
In de Non Pro klasse won Steve Vannietvelt de Trophy met What A Wave, score 221,5. Piet Mestdagh werd tweede in de Non Pro met Reining Whiz, score 219. De top 3 werd volledig met Dries Verschueren met Smart N Sparkin op de derde plaats met de score 218,5.
De Open Trophy is gewonnen door Ann Fonck met Spook N Perla (eig. Golden Paint Ranch) met de score 222,5. Ze pakte ook de tweede plaats met Made In Walla (eig. Chuck Klipfel & Sabine Lisec) met de score 217.

Klik hier voor de volledige resultaten.