Eerste resultaten Power Circuit III

8 juni 2018

Op dit moment wordt de derde NRHA Belgium Power Reining Circuit wedstrijd verreden. Deze keer vindt het plaats op de accommodatie van El Picadero in Mersele.

In de National Open klasse reden drie combinaties een 71 en deelden de eerste plaats. Yenthel Vandenbroeck reed met twee paarden, Steppin Stud Muffin en Lil Ruf Revolution, een 71. Beide paarden zijn in eigendom van Marc Vercammen. Kim Obenhaus reed met  SG Gunnerspecialwhiz ook een 71 (eig. S&G Vannnietveld – De Pauw).

Bert Coeckelberghs pakte de eerste plaats in de National Non Pro klasse. Met Spangled Heidi reed hij een 70,5.

Kim wist met SG Gunnerspecialwhiz ook de Novice Horse Open klasse te winnen (score 71,5). Dries Verschueren pakte de winst in de Novice Horses Non Pro. Met BA Superjac en RTR Schic Magnetic reed hij een 70.

Yenthel Vandenbroeck heeft tot nu toe een goed weekend. In de Rookie Professional pakte hij plaats 1, 2 en een gedeelde 3de plaats! Met Lil Ruf Revolution won hij de klasse met de score 71,5. Met Steppin Stud Muffin werd hij tweede (score 70,5) en met Sg Whizful Thinking een gedeelde 3de plaats (score 70). Alledrie de paarden zijn in eigendom van Marc Vercammen. De derde plaats deelde hij met Jordy Adriaens met Cattle King James.

Klik hier voor de volledige resultaten.