Eerste dag DRHA Spring Slide

15 maart 2019

Ook al is het voorjaar nog ver te zoeken…de DRHA Spring Slide is gelukkig in volle gang. De eerste klassen zijn verreden en dus zijn de eerste winnaars bekend!

In de Any Horse Any Rider kwamen 60 combinaties aan start. De Duitse Oliver Stein won de klasse met A Banjoe Melody, score 71,5. Stein werd ook gedeeld tweede met  Smokey Leos Pistol. Hij deelde de tweede plaats met Roy van der Hoeven met Step In Your Skates. Beide combinaties reden een 70,5.

De CRI*** voor Junioren is gewonnen door de Duitse Gina Mel Opitz met ND Gun Sawyer, score 136. Siebe van Bekhoven werd tweede met Royal Dun Jac, score 133.
De CRI*** voor Young Riders had een Belgisch podium. Nimroid Vannietvelt pakte de winst met Whiz Genuinefootwork, score 142. Gilles Huyghe reed met Exxcaliber een 140 en deelde de tweede plaats met Bert Coeckelberghs met Wimpys Snow Step. Alledrie de paarden zijn in eigendom van Steve Vannietvelt & Gina de Pauw.

De CRI*** voor senioren is overtuigend gewonnen door Rieky Young met Hang Ten And Shine (eig. Christine Brazeau) met de score 145,5. Aniek Hagelaars reed met Itsa Walla Walla een 140,5 en werd daarmee tweede.

Anne Grether won gisteren met Wimpys Little Tejano (eig. RS Reining Horses) de Intermediate Open met de score 142,5. Roy van der Hoeven werd tweede en gedeeld derde met respectievelijk This Dun Is Spaton (eig. Innana Versteeg) met de score 141,5 en met Step In Your Skates (eig. Roy van der Hoeven), score 140,5. Suzanne Scharroo reed ook een 140,5 met Shortyslittlestep BB.

In de Intermediate Non Pro reed Sina Jung een 143 met Kelly’s Red Gunfire en pakte daarmee de winst. Sharon de Groot reed met Conquistador Sis een 141 en ze deelde de tweede plaats met Fenna Elzinga met Royal Mr Spook.

Klik hier voor het programma en de startlijsten / livescoring. 

Klik hier voor de livestream van 16 maart 2019