Ed Gosen goed America

26 december 2010

In januari 2011 gaat Ed Gosen met zijn bedrijf Ed Gosen Paints & Quarterhorses zijn vertrouwde plek in Woudenberg verruilen voor de western-place-to-be, Texas. Hij gaat samen met zijn partner Suzanne Harland een nieuw westernavontuur aan.

Ze gaan zich vestigen op een ranch in Sherman, wat op een uur rijden van Dallas ligt. De ranch is sinds mei 2010 eigendom van Nico en Mireille Holtkamp, met wie ze nauw gaan samenwerken.


 


Ed en Suzanne gaan zich onder andere bezig houden met inkoop, training en verkoop van paarden tegen scherpe prijzen, waarbij de prijs – kwaliteit verhouding niet uit het oog verloren wordt. Ze gaan zich richten op verkoop binnen de Verenigde Staten, maar zeker ook op verkoop naar Europa.


Hiernaast gaan ze zich toeleggen op de bemiddeling in verkoop van showpaarden naar Europa. Ze bevinden zich in het kloppend hart van de westernsport. Met de netwerken die zij daar nu al hebben en gaan uitbouwen en gezien de allround rij- en showervaring  van Ed, kunnen zij zeer gericht op zoek naar het juiste paard voor de juiste klant. Van reining tot pleasure paard.


Tevens is het mogelijk om een paard bij Ed in training te zetten en te laten uitbrengen op Amerikaanse shows. In 2011 zal Ed op Amerikaanse shows te zien zijn met een 3-jarige reining hengst. Hiernaast gaat hij jeugdruiter Kicky Lamein trainen en klaarstomen voor de Paint Worldshow in 2011.


 


Open minded en vol enthousiasme; Ed en Suzanne zijn helemaal klaar voor hun nieuwe avontuur.