Drukke laatste dag op DRHA Spring Slide

18 maart 2019

Zondag was alweer de laatste wedstrijddag van de DRHA Spring Slide. De dag begon met de Rookie Professional en hierin was Steffy Meesen de grote winnaar. Met A Blue Joke (eig. Alfons Hoefkens) won ze de klasse met de score 72. Ze werd tweede met Classy Gun WR San Jo (eig. WR Horses) met de score 71.

Drie combinaties reden een 69,5 in de Rookie Professional en deelden de 3de plaats; Kristel Bus met Boonlightsquilita (eig. Christian vd Kruijf), Melanie Thoennes met Gotalotta Cash (eig. M. Thoennes) en Yessie van der Zwan met Montana Zans Nic (eig. Lobke Doeksen).

In de Youth 13-Under reed Alicia Nouwen een 135 en daarmee won ze de klasse. Lynn Baten reed met Dunit Money Penny een 129,5 en dat was goed voor een tweede plaats.
In de Youth 14-18 pakte Amber Rommelse de winst met Vintage GQ met de score 137,5. Twee combinaties reden een 136,5 en deelden de 2de plaats; LeAnn Stein met Litn Up Conquistador en Anne van de Wouw met ND Bonnie Whizaday. Amber Rommelse won ook de Youth Unrestricted en LeAnn Stein was daarin tweede. De derde plaats ging naar Anne van de Wouw.

De laatste klasse van de DRHA Spring Slide was de Green Reiner. Deze klasse is gewonnen door Liselotte Verboom met Keys Hollywood King, score 70. Twee combinaties reden een 69 en deelden de tweede plaats; Lillian Hoed met My Diamonds Pearl en Desiree Borger met Docs Lil Gun.

Klik hier voor de volledige uitslagen.