Dries Verschueren NRHA Europees Kampioen Intermediate Non Pro

26 juli 2018

Vandaag heeft Dries Verschueren met Smart N Sparkin de NRHA European Championships Intermediate Non Pro gewonnen. Met de score 216 bleef hij een 1/2 punt voor op de Italiaanse Emma Villa met Kidding Chicory, score 215,5. Tegelijk is ook het EK Limited Non Pro verreden en Sharon de Groot won de bronzen medaille met Conquistador Sis, score 212.

In de EK klassen Intermediate Non Pro kwamen 22 combinaties aan start. Dries Verschueren pakte goud met zijn hengst Smart N Sparkin. Luciano den Hertog kwam ook aan start, maar incasseerde helaas een aantal penalty’s. Zijn score 207 was goed voor een 12de plaats.

Op het EK Limited Non Pro kwamen 40 combinaties aan start. Dit EK is gewonnen door Emma Villa die in de Intermediate Non Pro de zilveren medaille won. Sharon de Groot pakte mooi brons.
Liza Groot Severt valt helaas net buiten het podium, maar een mooie prestatie. Met Its Five To Midnight reed ze een 210,5.
Luciano werd in deze klasse 13de. Leonoor de Bruin reed helaas een 0-score met Crome Don’t Corrode en ook Janne Beate Melby kwam niet goed uit de verf in deze klasse.

Klik hier voor de volledige uitslagen.