DRHA Spring Slide – Alle uitslagen

13 maart 2009

Afgelopen weekend heeft de DRHA Spring Slide plaatsgevonden in Wanroij. Hier vindt u alle uitslagen van de wedstrijd. Er was een fout in de Limited Open en de Green as Grass, maar deze zijn nu correct.
Foto: Troullioud Fotografie

Vrijdagavond is de Novice Horse Open verreden. Deze klasse is overtuigend gewonnen door Nina Lill met Chickle me Please. Zij had een score van 74. Ann Fonck met ND Whiz N Starlight en Jurgen Poels met Hesa Dunit Edition hadden een score van 73,5 en eindige hiermee op een tweede plaats.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Novice Horse Open!


 


De Novice horse Non Pro is gewonnen door Jan Griesen met Puro Ragtime (score 71,5). Carolien Kernkamp eindige met Sweet for You op de tweede plaats met de score van 71. Claudia Scheunemann reed met Tuffenofftobeachic een score van 70,5 en eindige op de derde plaats.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Novice Horse Non Pro!


 


Zaterdag 14 maart is als eerste de Rookie level 1 en 2 verreden. Rookie 1 is gewonnen door Susanne Duiker met Red Hot Bronco én Nadine de Coninck met Mister Fox Lee. Zij hadden beide een score van 67,5. In de run-off wist Susanne Duiker zichzelf te verbeteren met een score van 68. Nadine de Coninck had een score van 67.


!Klik hier voor de UITSLAGEN van de Rookie 1!Met een score van 70 is de Rookie 2 gewonnen door Claudia Scheunemann met Tuffenofftobeachic. Menon Boereboom met Gumps Bill BB had een score van 68 en eindige hiermee op de tweede plaats.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Rookie 2!


 


Met een score van 71,5 is de Limited Open mooi gewonnen door Lita Simons met Betscha Boots Whiz én Nina Lill met Chickle me Please. Derde eindigde Carolien Kernkamp met Sweet for You.
Klik hier voor de UITSLAGEN van de Limited Open!


 


De Youth 13-under is gewonnen door Trudy van der Plas met Peponitas Starlight. Zij had een score van 66,5. Tweede eindigde Giomani Puts met Magic Form Rio met een score van 64. 
Klik hier voor de UITSLAGEN van de Youth 13 – Under!
      
Andre Zschau is met A Shining BH de winnaar van de Youth 14-18. Hij had een score van 70. Op de tweede plek eindige Franziska Zschau met Peppys Lil Wizzard en Larizza Klaassen met Brim Hats Benz (score 68,5).


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Youth 14-18!


 


Naomi Tinneveld heeft met Dunnys Reminic de Rookie Pro gewonnen (score 71,5). Tweede was Petra van Ede met Taris Joe. Zij had een score van 71. Meteen daarachter eindigde Chantal Wielens met een score van 71. Zij reed Keys Hollywood King.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Rookie Pro!


 


In de Limited Non Pro eindigde Arjan van de Watering met Hesa A Dunit Edition op de eerste plaats. Zij hadden een score 70,5. Met een score van 70 eindige drie ruiters op de tweede plek. Lia Freriks met Bron Free Kid, Menon Boereboom met Gumps Bill BB en Liza Groot Severt met Expresso by Starlight.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Limited Non Pro!


 


De Non Pro is gewonnen door Fenna Elzinga met Smoking Kills. Zij had een score van 72,5. Knap erachter eindige Claudia Scheunemann met Tuffenofftobeachic met een score van 72. Lia Freriks eindigde derde met Broadanic Jac met een score van 70,5.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Non Pro!


 


De Open Trophy is gewonnen de Ann Fonk met ND Whiz N Starlight én Bernard Fonck met Sugar Dual. Beide hadden een score van 74. Zij besloten niet nog een keer te rijden, maar co-champions te zijn. De tweede plek was voor Ann Fonck met de Non Pro World Champion 2008 Peek a Boom én Michel Sandijck met Peppys Ruffer (score 73,5)! Michel Sandijck eindige tevens op de derde plek met Custom Profile (score 73).
Klik hier voor de UITSLAGEN van de Open!


 


Meer dan 65 deelnemers in de Green as Grass afgelopen zondag! Een waanzinnig aantal deelnemers! De winnaar van dit grote deelnemersveld is Annelies Wanders met Golden Peppy Olena! Zij reed een score van 68.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Green as Grass!


 


De Snaffle Bit Open werd gedomineerd door Bernard Fonck. Hij eindige met Wimpys King Sunlight op de eerste plaats (score 72,5). Tweede werd hij met All Are Pleased (score 72)!. Op de derde plaats eindige Markus Zweverink met Country With A Twist én Petra van Ede met Taris Joe (beide score 71).


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Snaffle Bit Open!


 


De Snaffle Bit Non Pro is gewonnen door Suzan Peijs met Personalitys Easter (score 69,5). Als tweede eindigde Babs Coppens met Toy Xtrame met een score van 69.


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Snaffle Bit Non Pro!


 


De Intermediate Non Pro werd net als de Non Pro Trophy gewonnen door Fenna Elzinga met Smoking Kills. Zij reed een score van 72. Als tweede eindige Lia Freriks met Broadaniac Jac (score 71,5).


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Intermediate Non Pro!


 


De Intermediate Open is gewonnen door Evelien Geerlof met HC Mister Dun Jac! Haar score was een 72,5! Op de tweede plek eindigde de Duitser Rolf Peterka met het paard Playin Smarter én Wendy van Osch met White Enough. Beide hadden een score van 71. Mireille van Soldt reed een nette proef en kreeg een score van 70.5. Hiermee eindigde ze met Creemerberufntuf op de vierde plek!


Klik hier voor de UITSLAGEN van de Intermediate Open!


 


 


Hier kunt u de deelnemerslijsten en uitslagen van de DRHA Spring Slide vinden!


 


Klik hier voor de deelnemerslijst van de Novice Horse Open en Non Pro.


Klik hier voor de deelnemerslijsten van de klasses op Zaterdag.


Klik hier voor de deelnemerslijsten van de klasses op Zondag.


(Let op dit zijn géén startlijsten)


 


Aan de gepubliceerde uitslagen kunnen geen rechten worden ontleend.


Typfouten voorbehouden.


 


Het programma van de DRHA Spring Slide: 


Vrijdag 13 maart
10.30 Paid Warm Up19:00 uur 
Novice Horse Open        Pattern 3
Novice Horse Non Pro   Pattern 3Zaterdag 14 maart
Rookie level 1           Pattern 4
Rookie level 2           Pattern 4
Limited Open            Pattern 4
Youth 13 – under    Pattern 8
Youth 14-18              Pattern 8
Rookie Pro                Pattern 5
Limited Non Pro       Pattern 8
Non Pro                     Pattern 6
Open                          Pattern 1Zondag 15 maart
Green as Grass                             Pattern 5
Snaffle Bit/4 & under Open        Pattern 5
Snaffle Bit/5 & under Non Pro   Pattern 5
Intermediate Non Pro                  Pattern 7
Intermediate Open                       Pattern 6