DRHA Youth Days

6 november 2018

De Dutch Reining Horse Association organiseert voor haar jeugdleden een leerzaam weekend gericht op de algemene ontwikkeling als ruiter. De volgende professionals staan klaar voor de ruiters om ze kennis bij te brengen op verschillende vlakken. Inschrijven kan nog tot morgen!

De Dutch Reining Horse Association organiseert voor haar jeugdleden een leerzaam weekend gericht op de algemene ontwikkeling als ruiter. De volgende professionals staan klaar voor de ruiters om ze kennis bij te brengen op verschillende vlakken.

Markus Morawitz is internationaal succesvol reiningruiter en jurylid. Zo won hij met het Oostenrijkse reiningteam brons op de World Equestrian Games 2014 en werd hij in 2017 NRHA European Champion Intermediate Open en NRHA European Derby Champion Level 3. Dit jaar won hij de level 2 European Derby en kwam hij aan start op de World Equestrian Games in Tryon. Markus heeft NRHA wedstrijden zoals de Italian Futurity & Derby, Americana, CS Classic en Breeders Derby gejureerd en kan de ruiters naast het rijden dus ook veel bij brengen op het gebied van jureren.

Fenna Elzinga is succesvol Non Pro ruiter en won o.a. met Smoking Kills meerdere internationale titels. Ze runt sinds 2010 haar bedrijf Lelymare Horses en richt zich daarmee op de opfok en revalidatie van (sport)paarden. Fenna heeft in haar carrière laten zien dat ze haar sportpaarden lang mentaal en fysiek fit kan houden. In haar bedrijf is ze ook constant bezig met het welzijn en de gezondheid van paarden. Daarnaast geeft ze 1 dag in de week les op de HBO opleiding Hippische bedrijfskunde aan het Aeres Hogeschool in Dronten. Ze geeft les in marketing en ondernemerschap. Zelf heeft Fenna na haar HBO opleiding Commerciële Economie de Master Beleid, communicatie & Organisatie gedaan aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Fenna zal een lezing geven over de ‘happy athlete’ en zal ze meenemen in het marketing & ondernemerschap binnen de hippische sector.

John van Apeldoorn is ECO-Coach en traint paardensporters om een betere fysieke en mentale basis te ontwikkelen. Hierdoor krijgen ruiters een optimale interactie met het paard en daardoor zullen prestaties verbeteren. Om als ruiter goed te kunnen presteren heb je een goede controle nodig over je eigen lichaam. Denk hierbij aan een goede balans, ademhaling, coördinatie, lenigheid, focus, houding, inwerking, weerbaarheid en reactievermogen. Belangrijk is ook om goed om te kunnen gaan met stress/spanning en daarbij positief te denken, realistische doelen te stellen, te kunnen focussen en visualiseren. Mis deze unieke kans niet om een training te volgen van John van Apeldoorn!

Schrijf je snel in en volg dit unieke weekend! er staat een inschrijfformulier op de site

https://www.drha.site/drha-youth

10 & 11 November
Peelstraat 22
Boekel