DRHA Reining Fever dag 1

10 augustus 2018

De DRHA Reining Fever is in volle gang. De eerste klassen zijn verreden en de Junioren en Young Riders hebben zich in de CRI*** nog kunnen kwalificeren voor het FEI Kampioenschap in Lyon later dit jaar.

De Any Horse Any Rider is gewonnen door Anne Grether met Wimpys Little Tejano, score 71,5. Petra van Ede reed met Whizzin Wimp een 71 en deelde de tweede plaats met Faye van Rijn met Hello Miz Revolution.

Amber Rommelse kwam aan start in de CRI*** Junioren. Met Vintage GQ reed ze een mooie 140 en heeft daarmee de FEI kwalificatie score gereden. De jeugd moet minimaal een 67 rijden of minimaal een 134. 
In de CRI*** Young Riders kwamen drie combinaties aan start. Faye van Rijn heeft met Oak O Rima een 140,5 gereden en won daarmee de klasse. Ook Casper Tsin reed de FEI kwalificatie score met Olenas Finest Chic, score 134,5.

De Intermediate Open is gewonnen door Jurgen Pouls met Best Spook (eig. Britta Groenemeijer). Anne Grether pakte de tweede plaats met Wimpys Little Tejano (eig. RS Reining Horses), score 71,5.
De Intermediate Non Pro is gewonnen door Fenna Elzinga met Smoking Kills, score 72,5. Leonoor de Bruin reed met Crome Don’t Corrode een 71 en werd daarmee tweede in deze klasse.

Klik hier voor de volledige resultaten.