DRHA Reining Challenge van start *update*

6 juli 2018

Op donderdag 5 juli is de DRHA Reining Challenge van start gegaan met meer dan 100 combinaties in de Any Horse Any Rider. Deze klasse is gewonnen door Petra van Ede met Whizzin Wimp (eig. RS Reining Horses) met de score 71.5. Twee combinaties reden een 71 en deelden de tweede plaats; Anne Grether met Wimpys Little Tejano (eig. RS Reining Horses) en Giverny Cappoen met Pine Smoking Cash (eig. Ella Haak).

De Intermediate Open is gewonnen door Anne Grether met Wimpys Little Tejano (eig. RS Reining Horses) met de score 69. Jurgen Pouls pakte de tweede plaats met Wimpys Lil E Chic (eig. Indy Henrard), score 69.

In de Intermediate Non Pro reden twee combinaties een 71,5, namelijk Esther Overduin met Frankigotohollywood en Lisa-Sophie Meinert met KD Gotasparkingwhiz. De Trophy ging uiteindelijk naar Esther, omdat zij wel wilde overrijden Lisa-Sophie niet. Zo zijn de regels. Er was een gedeelde derde plaats met de score 71 voor Aniek Hagelaars met Itsa Walla Walla en Lia Freriks met Ready For Revolution.

Op vrijdag is de Novice Horse Open gewonnen door Jurgen Pouls met Captainhookescapes BB (eig. Eva Hemelrijk) met de score 144,5. Faye van Rijn had een mooie tweede plaats met Hello Miz Revolution met de score 142,5.

De Snaffle Bit klassen waren goed gevuld deze show! In de Snaffle Bit Open klasse ging de eerste plaats naar Wim Vervecken. Met twee paarden, Nitely Eyes en Lena’s Great, reed hij een 71. Ook deelde Wim de derde plaats met Anne Grether met de score 70. Wim Vervecken reed GP I have A Dream en Anne Lilis Popzicle.

In de Snaffle Bit Non pro klasse won Megan Schmidt. Zij reed met Whizzin Wimp een 70,5. Svea Beek reed met HH So Pale Lady Gun een 69,5.

De Limited Non Pro klasse is overtuigend gewonnen door Leonoor de Bruin met Crome Don’t Corrode, score 142,5. Twee combinaties reden een 141 en deelden de tweede plaats; Lydia Leipertz-Baumgarten met Chocolate Be Great en Faye van Rijn met Hello Miz Revolution.

De vrijdagavond is afgesloten met de Prime Time Non Pro Klasse (50+). Met de score 141 ging deze naar Lita van Rijn met Oak O Rima, score 141. Erma Brouwers werd tweede met Von Cee Blair, score 139.

Klik hier voor de volledige resultaten.