DRHA End of the Year Show in volle gang

19 oktober 2018

De laastste DRHA show van 2018 is op dit moment in volle gang. De eerste klasse was de Any Horse Any Rider en deze is geëindigd in een Co-Championship tussen Anne Grether met Wimpys Little Tejano (eig. Nancy Schmidt) en Jurgen Pouls met Sweet Jemming Gun BB (eig. Tanja Acke). Beide combinaties reden een 71,5. De intermediate Open kwam op naam van Jurgen Pouls met Best Spook, score 146,5 (eig. Britta Groenemeijer) en Lia Freriks won de Intermediate Non Pro met Ready For Revolution, score 143.

De Duitse Oliver Stein pakte de tweede en de derde plaats in de Intermediate Open klasse met respectievelijk Chicas Gotta Gun (score 142,5) en Great Pine Rooster (score 142).

Aniek Hagelaars reed met Itsa Walla Walla een 140 in de Intermediate Non Pro klasse en deelde de tweede plaats met Evelyn Boots met MC Jacs Tuff Girl.

De Novice Horse Open klasse ging ook tussen Oliver Stein en Jurgen Pouls. Oliver wist de klasse te winnen met Chicas Gotta Gun (eig. Silke Stein) met de score 71,5. Jurgen reed met Best Spook een 71 (eig. Britta Groenemeijer) en daarmee werden ze tweede.

De Snaffle Bit Non pro klasse is gewonnen door Sina Jung met Kelly’s Red Gunfire, score 141,5. Megan Schmidt pakte een mooie tweede plaats met Whizzin Wimp, score 140,5.
In de Snaffle Bit Open klasse won Roy Willemse de klasse met Yourwhizmycommand (eig. Esther van der Linden) met de score 140. Drie combinaties reden een 139,5 en deelden de tweede plaats; Roy van der Hoeven met Step in your Skates (eig. Roy van der Hoeven), Wim Vervecken met Lenas Great (eig. Tom de Boever) en Wim Vervecken met Esperanza Olena (eig. Imelda Maertens).

De Limited Non pro was ook een zeer goed gevulde klasse. De winst ging naar de Duitse Pia Pickhardt met MJ Heavens Nite, score 71. Vier combinaties reden een 70,5 en deelden de tweede plaats; Sandrine Lommel met JF Ruf On Ice, Lydia Leipertz-Baumgarten met Chocolate Be Great, Sharon de Groot met Conquistador Sis en Karsten Broeders met First Smoking Doc.

Klik hier voor de volledige resultaten.