DRHA End Of The Year Show

29 september 2017

Van 18 t/m 22 oktober 2017 wordt de laatste DRHA show van 2017 verreden op Reining Center Meertenhof in Grathem. Inschrijven voor deze wedstrijd is mogelijk t/m 5 oktober a.s.

Het programma voor deze DRHA is weer divers. Op de vrijdagavond staat de Freestyle Reining gepland en dit zorgt altijd voor een leuke avond. Ook wordt de Battle of the Green verreden op vrijdag. Deze klasse is alleen te starten op uitnodiging. Van iedere DRHA On Tour worden de eerste 5 geplaatsten in de Green as Grass uitgenodigd om tijdens de End Of The Year Show tegen elkaar te strijden! De winnaar krijgt een speciale prijs ter beschikking gesteld door Grischa Ludwig. Als je alleen de Battle of The green start hoef je geen Video Fee en Doping Fee te betalen.

Op zaterdagavond komen de parareiners aan start voor de Sadlle Series. WPR ruiters hebben internationaal het hele jaar gereden voor punten. De ruiter met de meeste punten in zijn grade, krijgt na deze klasse een zadel uitgereikt.

Op zaterdagavond is er ook een VIP ruimte (aan de showarena). Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van topreining in de Open en Non Pro en de WPR Saddle Series.
Bestel nu al je kaarten voor de VIP via info@drha.nl of bel 06-24205560

Klik hier voor het programma en je kunt je via showmanager ook inschrijven. 
Klik hier voor het inschrijfformulier.